четвер, 31 травня 2018 р.

Квест із літератури. Навчальна практика у 8С класі

Навчальна практика - чудова можливість поєднати здобуті за рік знання з предмету та сучасні захоплення учнів. Саме цим я керувалася, продумуючи форму її проведення: щоб і дітям було цікаво, і по місту походити (уже ж 8 клас), і з користю провести ці 4 години.

Не випадково обрала КВЕСТ - популярну зараз форму організації діяльності і дітей, і дорослих. А для зручності використала Instagram для підказок, звітів виконаних завдань (можна переглянути #квестлітература ).



На початку учні 8С класу розподілился на 3 команди й обрали назви. Кожна одержала свій набір конвертів із завданнями. У вказаній послідовності команди відвідали всі станції квесту, спочатку відгадавши, про яку територію йде мова в листі. Якщо ж команда потребувала підказку, її знаходили в Instagram за певним посиланням.




Креативність та оригінальність виявили восьмикласники, створюючи казку для молодшого братика чи сестрички із запропонованих словосполучень та картинок.

А які цікаві інсценування поезій Т.Шевченка зробили біля пам'ятника Кобзарю.

Неабияку винахідливість продемонстрували під час запису відеоролика - реклами нашого міста.



На останній зупинці команди поділилися напрацюваннями, позитивними враженнями, емоціями, цікавими випадками під час квесту.

На згадку зробили спільне фото, а в нагодору кожен учасник квесту одержав солодкий приз.





Щира вдячність за допомогу та згуртовану діяльність Корінь Л.П., Улітько В.О., Овдієнко О.М. Без вашої допомоги мені б не вдалося втілити заплановане))

Більше фото про перебіг квесту можна побачити ТУТ або в Instagram #квестлітература.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Лексична помилка

Запропонуйте учням відредагувати словосполучення. Звісно, можна це зробити самостійно, перевіривши власні знання, або ж скористатися мережею...