неділю, 26 серпня 2018 р.

IV національна (не)конференція EdCamp Ukraine

2-3 липня в Харкові відбулася  IV національна (не)конференція EdCamp Ukraine, учасником якої мені пощастило стати. Матеріали з події можна переглянути за посиланнями в цьому дописі.

Офіційне відео EdCamp Ukraine 2018.

 https://youtu.be/262CZ2leBP4 – ось коротко, як усе відбувалося в ці чудові два дні! Дякуємо Кирилу Формазюку, Олексію Рогачову і Карині Шульженко за створення цього відеоролика. 

Можна переглянути мультфільм «Дайте крила внутрішній білій вороні» – https://youtu.be/QZL-NW0da6Q

Дякуємо Володимиру Андросову за другу серію про пригоди білих ворон, з якої Ви дізнаєтеся всю правду.

До Вашої уваги й відеозаписи експертних сесій, панельних дискусій, відкритих уроків і TED-talks Четвертої національної (не)конференції для шкільних педагогів уже доступні для безкоштовного перегляду за посиланням: http://bit.ly/sessionsedcampukraine2018.

Серія ексклюзивних інтерв’ю з гостями національної події розміщена медіа-проектом НАКИПЕЛО за посиланням:

Топ-звіт за згадками Четвертої національної (не)конференції для шкільних педагогів EdCampUkraine2018 можна подивитися за посиланням: https://goo.gl/s2eTXD.

Матеріали за результатами EdCamp Ukraine 2018 доступні у фінальному прес-релізі за посиланням http://bit.ly/releaseedcampukraine2018. Прочитайте та дізнайтеся, які питання обговорювалися під час відвертої бесіди з міністеркою, куди передано зібрані у благодійній акції книжки, скільки кілометрів проїхав EdCamp-мобіль за навчальний рік та інші цікавинки про подію. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Лексична помилка

Запропонуйте учням відредагувати словосполучення. Звісно, можна це зробити самостійно, перевіривши власні знання, або ж скористатися мережею...